top of page

Artister/Uppträdanden

Vid uppträdanden räcker parkens sittplatser troligen inte till. Tag därför med dig en egen stol att sitta på.

Gåke

2 juni klockan 19.00  Entré 100 kronor 

Den populära trubaduren från Strömmarna (Flatön) underhåller oss i parken igen. En trevlig grabb som charmar de flesta på sin breda dialekt. Presenterar ett lokalt och västkustskt program innehållande bl a Taube, Ruben Nilsson och några egna låtar. Sånger och berättelser framförs med glimten i ögat. En härlig start på denna parksäsongs uppträdanden!

Knut & Maria

9 juni klockan 19.00  Entré 100 kronor 

Den välkända och formidabla duon från Hjälteby på Tjörn! Knut & Maria har en oerhört blandad repertoar med allt från Taube, Beatles och Ramel till egenkomponerat. Njut denna kväll till underbar sång och fantastiskt strängaspel på gitarren! En stämningsfull afton utlovas!

Framed

16 juni klockan 19.00  Entré 160 kronor 

Passa på och upplev tjörnbandet Framed i en unik spelning i en unik miljö i ett sammanhang som ingen har sett dem i förut! Framed bildades redan 2008 och blev vinnare av Bingolottos dansbandstävling under 2013. Bandet har givit ut fyra stycken CD-skivor inspirerade av rock n’ roll och country. Framed består av fyra killar ifrån västkusten som oftast är ute på de stora dansbanorna och spelar men de har betydligt fler strängar på sin musikaliska lyra så kvällen kommer bl a att innehålla allsångsklassiker blandat med amerikansk countrymusik och rock n’ roll. Det är alltid roligt med spontandans men parkens miljö med asfalt som underlag ger väl inte de bästa förutsättningarna för dans men trevligt skall vi ha! Välkomna till detta unika tillfälle!

bottom of page